kinderfeestje

Je kunt bij het doejemeeatelier ook je partijtje vieren!

Wat gaan we doen?

Voor de feestneus en de gasten staan er verschillende creatieve stations klaar waar van alles te ontdekken valt. Er is heel veel mogelijk en vooraf kunnen we een aantal activiteiten samenstellen dat op het lijf van de feestgangers geschreven is.

Te denken valt aan de verfcentrifuge, vilten van magische kleurbollen, lijmen met het lijmpistool, kleien met echte rivierklei of zelf witte klei maken, stempels maken (en daarna stempelen natuurlijk), we kunnen tekenspelletjes doen en  heksensoepjes maken, maar ook ‘vrij knutselen’ vooral leuk voor wat oudere kinderen waarbij  ‘alles’ in het atelier gebruikt kan worden (net als in Supersuprise!). Uiteraard kan de zelf meegebracht taart opgegeten worden en de cadeautjes uitgepakt.

Een feestje duurt ongeveer 2 uur en daarna kan er nog lekker in de speeltuin gespeeld worden.

Prijs per kind is 15 euro met een minimum afname voor 6 kinderen. Dit is inclusief limonade en eventueel een kleine versnapering. Eventueel kan ik tegen meerprijs cupcakes voor je bakken (die we dan gaan versieren), een zakje chips, een appel uit de appelschiller (mogen ze zelf doen)  of direct-klaar foto’s van de kinderen aan het werk verzorgen. 

De kinderen krijgen sowieso het zelfgemaakte werk op een vervoersbestendige en doejemeeatelier ingepakte wijze mee naar huis:)

laat je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op:

Selected Value: 6