kinderfeestjes

In het pittoreske Spaarndam kun je bij het doejemeeatelier je partijtje vieren! Boven op de zolder van het speeltuingebouw van Nieuw Leven bevindt zich een heus kinderknutselatelier, waarbij er nog alle ruimte is voor het proces en het resultaat niet zo belangrijk is. Dit partijtje is perfect voor kinderen die van onderzoeken, maken, prutsen, knutselen (en daarna buiten spelen) houden.

Wat gaan we doen?

Voor de feestneus en de gasten staan er verschillende creatieve stations klaar waar van alles te ontdekken valt. Er is heel veel mogelijk (dus kijk vooral rond op de website). Vooraf neem ik contact met je op zodat we een aantal activiteiten kunnen afspreken dat op het lijf en de leeftijd van de feestgangers geschreven is.

Te denken valt aan de verfcentrifuge, vilten van magische kleurbollen, lijmen met het lijmpistool, kleien met echte rivierklei of zelf witte klei maken, stempels maken (en daarna stempelen natuurlijk), we kunnen tekenspelletjes doen en  heksensoepjes maken, maar ook ‘vrij knutselen’ vooral leuk voor wat oudere kinderen waarbij  ‘alles’ in het atelier gebruikt kan worden (net als in Supersuprise!). Uiteraard kan de zelf meegebracht taart opgegeten worden (vorkjes en bordjes aanwezig) en de cadeautjes uitgepakt. 

Een feestje duurt ongeveer 2 uur en daarna kan er nog lekker in de speeltuin gespeeld worden.

Prijs per kind is 15 euro met een minimum afname voor 6 kinderen. Dit is inclusief limonade en ieniemienie snacks (je vult je buik er niet mee, maar eventueel sjagrijn verdwijnt op slag;) Tegen meerprijs mogen de kinderen zelf hun appeltje met de appelsnijder schillen en kan ik direct-klaar foto’s van de kinderen aan het werk verzorgen. 

De kinderen krijgen sowieso het zelfgemaakte werk op een vervoersbestendige en doejemeeatelier ingepakte wijze mee naar huis:)

Laat je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op:

 

Selected Value: 6